TRENDING

15:40 » Ce a descoperit FBI despre Thomas Matthew Crooks, tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump

15:31 » Un urs a fost văzut la intrarea pe un traseu turistic foarte frecventat. Avertismentul Salvamont: „Nu are frică de om”

15:26 » Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea. Recalcularea pensiilor ajunge în perioada 16-31 august

15:23 » Aproape 100.000 de apeluri la 112 au fost înregistrate în weekend, în timpul primului cod roșu extins de caniculă

15:19 » Aglomerație pe Autostrada Soarelui, dar și pe drumurile care leagă stațiunile de pe litoral

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Alan Watts a fost un filosof britanic din secolul 20, cunoscut pentru popularizarea învățăturilor din budismul zen in societatea occidentală, mutându-le dintr-o religie într-un mod de viață.  

 

 

El a creat un val în popularitatea de mindfulness și etică publică. Filozofia lui Alan Watts deține lecții valoroase de viață, care îți pot oferi o nouă perspectivă asupra existenței. Aceste cinci citate din filosofia lui Alan Watts te vor ajuta să profiți la maximum de viață.

 

Toată lumea are planuri de viitor și deține evenimente din trecut, dar aceste concepte sunt pur și simplu imaginația abstractă care există în prezentul nostru. Poate că știm ce urmează, dar știm și că nu e aici și acum.

Când privim stelele, apreciem frumusețea lor, nu examinăm modul în care arată sau cât de bine se desfășoară acțiunea lor. Este un lucru pe care ar trebui să îl facem în viața noastră de zi cu zi. Lucrurile sunt așa cum sunt și nu putem controla fiecare aspect al vieții.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide