TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Alexandru Arșinel este, la exact două săptămâni de la cea mai recentă internare a sa, într-o situație cât se poate de dificilă din punctul de vedere al sănătății, actorul dezvăluind că starea lui e critică.

Alexandru Arșinel a apelat la Salvare, el fiind dus, de urgență, la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul acuza o stare de confuzie, motiv pentru care medicii dintr-o echipă pluridisciplinară l-au consultat în regim de urgență, scrie fanatik.ro.

După consultațiile făcute de medici cardiologi, neurologi și nefrologi și un set de analize amănunțite, Alexandru Arșinel a părăsit spitalul, însoțit de fiul lui, actorul fiind dus acasă. Totul, la cererea lui, după ce refuzase, conform protocolului, internarea în noapte de 1 spre 2 februarie 2022.

Alexandru Arșinel, în stare critică! Ce spune actorul despre problemele de sănătate

”Mă simt prost! Nu știu ce tratamente exact iau, ce fac, dar ca stare fizică mă simt prost! Nu sunt doctor, nu realizez dacă mă simt mai bine sau nu, conform consultațiilor. Dar știu că atunci când mă scol, mă clatin.

Trebuie să mă concentrez să nu mă prăbușesc sau ca să pot ajunge la locul pe care mi-l fixez că trebuie să îl cuceresc. Chiar dacă e vorba de un scaun”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Alexandru Arșinel.

.

sursa: newsteam.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide