BREAKING NEWS
  • 0:38 » ANAT se revoltă după noile reguli privind intrarea în țară: Nu e oportună tranziția de la lista semafor la împărțirea tărilor pe criterii geografice
  • 0:24 » Trump a primit finanțări de un miliard de dolari pentru rețeaua sa socială
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
Daca ti-a placut, distribuie acum!

ALERTĂ Deținut, condamnat pentru furt, A EVADAT de la Penitenciarul Găeşti

Un bărbat de 43 de ani, condamnat pentru furt calificat, a evadat, joi, de la Penitenciarul Găeşti, în timp ce era la muncă la un punct de lucru din localitate.

“Joi, 25.11.2021, în jurul orei 13,00, s-a constatat că deţinutul Popa Marian, în vârstă de 43 de ani, condamnat definitiv la 2.191 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a părăsit un punct de lucru exterior. Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis şi desfăşura activităţi lucrative la un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localităţii Găeşti, judeţul Dâmboviţa”, precizează, într-un comunicat de presă, Penitenciarul Găeşti.

Pentru prinderea deţinutului sunt instituite filtre de Poliţie în judeţ.

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Dâmboviţa, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanţele producerii evenimentului”, mai informează Penitenciarul Găeşti.

Conform sursei citate, părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbrăcat cu hanorac de culoare gri-închis, pantaloni închişi la culoare şi purta adidaşi de culoare albastră cu trei dungi albe. Semnalmentele deţinutului: înălţimea (cm): 168, ochi căprui, păr negru, sprâncene stufoase, semne particulare: tatuaj umăr drept şi spate.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză se poate apela numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Găeşti: 0245/710254, 0744656139.

Sursa:Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide