BREAKING NEWS
  • 0:24 » Trump a primit finanțări de un miliard de dolari pentru rețeaua sa socială
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Alertă în Dâmbovița: Un deținut a evadat din Penitenciarul Găești. Filtre și controale la intrarea și ieșirea din localități

detinut evadat penitenciar

Polițiștii din Dâmbovița sunt în alertă, după ce un deținut încarcerat la Penitenciarul din Găești a evadat. Bărbatul de 43 ani a fost dat în urmărirea nivelului național, iar polițiștii au instituit mai multe filtre pe principalele artere de circulație.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița desfășoară activități pentru căutarea unui bărbat de 43 de ani, încarcerat în cadrul Penitenciarului Găești, care ar fi părăsit postul de lucru.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați astăzi, 25 noiembrie, de conducerea Penitenciarului Găești cu privire la faptul că un bărbat, de 43 de ani, încarcerat în Penitenciarul Găești, în regim deschis, ar fi plecat, la data de 25. noiembrie ac, de la locul de muncă la care se află în exteriorul Penitenciarului, respectiv în orașul Găești.

Dacă l-ați văzut, sunați la 112

Semnalmente: 1,68 m înălțime, statură atletică, ochi căprui, păr negru drept, sprâncene stufoase, ten măsliniu.

”Precizăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița sunt angrenați în activitatea de căutare, fiind instituite filtre pe principalele artere de circulație, la intrarea și ieșirea din localități, și verificate zonele specifice de interes operativ”, a mai precizat sursa citată.

Bărbatul a fost dat în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide