BREAKING NEWS
  • 10:52 » Ce așteaptă Dan Petrescu? Motivul pentru care ar amâna preluarea naționalei: „Vă spun eu de ce trage de timp!”
  • 10:49 » Oferta pusă de masă de FRF pentru Dan Petrescu » Ce salariu i-a propus Federația în comparaţie cu ce are la CFR Cluj
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Alexia și Mario nu s-au ferit niciodată de declarațiile oferite către fani, despre relația lor. Într-un podcast făcut de Radu Țibulcă, Alexia a vorbit foarte frumos despre iubitul ei și a ajuns chiar și să spună, mai în glumă, mai în serios, că vor să aibă chiar și un copil, lucru ce i-a bucurat extrem de mult pe fani. Acum, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, fiica Andreei Esca a oferit noi detalii, ba chiar a făcut câteva declarații ce ar putea să explice perioada mai complicată prin care cei doi au trecut.

Au decis să ia o pauză pe perioada acestei veri, dar au realizat rapid că unul fără altul nu pot sta și că iubirea și sentimentele sunt mai puternice ca orice, motiv pentru care și-au mai acordat încă o șansă. Poate că au încercat să treacă mai departe, semn fiind și poza postată de Alexia în compania unui alt băiat.

 

Alexia a ținut să lămurească faptul că relația lor este una extraordinară la momentul actual. Ca în orice casă mai există și părți bune, dar și părți rele. Important este doar să știi cum să le gestionezi, lucru pe care aceștia l-au înțeles.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide