BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Se pare că timișenii uită de prudența la volan în aceste zile de minivacanță. Două accidente s-au ciocnit la Comloșu Mare în această după-amiază, iar șoferul vinovat a și ajuns la spital, rănit.

Accidentul a fost produs de un bărbat de 62 de ani, care mai era însoțit de alte patru persoane în mașină, doi adulți și doi copii de 15 și respectiv, 9 1ni. Vehiculul condus de bărbat a venit de pe un drum comunal, iar când a intrat pe DN 59 C, în Comloș, a intrat în coliziune cu o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 50 de ani, singur în vehicul. Doar șoferul care a produs accidentul a fost transportat la spital, iar celelalte cinci persoane nu au dorit asta, pentru că prezentantu contuzii minore, cu mai multe răni entru adolescenta de 15 ani și o femeie de 41 de ani.

S-a intervenit cu o mașină de pompieri de la Stația Sânnicolau Mare, alpturi de un echipaj SMURD de tip B și opt subofițeri. La fața locului a venit și autospeciala de transport personal și victime multiple de la Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara, alături doi subofițeri, plus elicopterul SMURD. De asemenea, au fost alertați și voluntarii de la Serviciul pentru Situații de Urgență Comloșu Mare, iar o ambulanță a venit de la Jimbolia.

Sursa timisplus.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide