TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Crimă tulburător de şocantă în Egipt. O mamă şi-a ucis fiul de doar 5 ani cu o macetă, înainte de a-i fierbe și a mânca o parte din cap. Tatăl băiatului nu a fost lăsat să intre în casă, anchetatorii au rămas marcaţi când au ajuns la faţa locului şi au aflat ce s-a întâmplat.

Femeia, numită doar Hanaa, în vârstă de 29 de ani, a fost arestată de poliție după ce unchiul copilului a descoperit trupul neînsufleţit al lui Youssef, dezmembrat şi pus în găleţi, în casa familiei din satul Abu Shalabi.

Fără nicio remuşcare, mama a recunoscut în faţa poliţiştilor că a mâncat o parte din capul fiului ei pentru că “voia ca o parte din el să rămână alături de ea mereu”, relatează presa locală, potrivit Daily Mail. Hanna şi-a omorât băiatul cu patru lovituri de macetă în cap, înainte de a-i măcelări trupul în baie.

Tatăl băiatului, îngenunchiat de durere la aflarea veştii

În arest, ea a afirmat că “suferă de o boală mintală” şi că nu intenţiona să-şi omoare cu adevărat copilul. Ea şi Youssef trăiau separat după despărţirea de soţul ei, tatăl copilului. Bărbatul, pe de altă parte, este de părere că ştia exact ce face, că nu suferă de nicio boală şi că este doar o criminală cu sânge rece.

“Când am ajuns la faţa locului, poliția m-a împiedicat să-mi văd fiul din cauza scenei îngrozitoare. Eu şi Hanaa ne-am despărțit acum patru ani pentru că ea avea pământ de la tatăl ei și mi-a cerut să las totul, casa şi familia şi să plec cu ea, să ne mutăm acolo. Am refuzat, iar relația s-a încheiat în întregime prin voința ei. Am încercat să mă împac cu ea după divorț, dar a refuzat, păstrându-şi opinia. Fiul meu a fost cel care m-a ținut conectat cu ea și obișnuiam să-l văd în mod regulat și să-i aduc haine și lucruri de care avea nevoie. Dar recent a început să mă distanţeze de el şi să încerce să-l țină departe de mine. Plantase seminţe de ură faţă de mine în inima lui, ca să nu vină la mine. Încercam să comunic cu familia ei pentru a-mi vedea fiul și pentru a mă asigura că este bine”, a declarat fostul soţ, identificat doar prin inițialele sale H.A. .

Motivul din spatele crimei îngrozitoare

Potrivit avocatului său, Samir Mohamed Saleh, mama criminală nu a afişat niciun gram de remuşcare când a explicat motivul crimei: “Am vrut să-l eliberez pe el şi pe mine. Am vrut să mă răzbun pe tatăl lui şi să fiu liberă. Tatăl lui continua să apară în peisaj și să încerce să-l ia tot timpul”.

Parchetul a declarat într-un comunicat că suspecta a fost reținută și că va fi supusă unei evaluări psihiatrice.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide