TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cumpararea ceasurilor de aur este pentru multi un vis de neatins. Iar pentru altii o dorinta acceptabila. Aurul este unul dintre metalele pretioase cele mai ravnite de oameni. Moale si galben este sensibil si solubil la substante precum inalbitor, clor, cianura si mercur. In mod traditional, aurul a inceput sa fie folosit pentru monede si, in prezent, acest metal este o parte indispensabila a industriei, pentru electronice, bijuterii si, bineinteles, ceasornicarie de inalta calitate. Astfel, ceasurile de aur au devenit unele dintre cele mai cautate piese din lumea ceasornicarului.

Exista multe marci care includ ceasuri de aur in colectiile lor: Omega, Longines, Gucci, Breitling. Ceasuri clasice din aur, moderne, indraznete, extravagante, elegante, simple. Orice stil este realizabil! De obicei ceasurile de aur sunt aurii sau galbene, desi putem gasi si pe piata ceasuri din aur alb sau roz.

Ca orice in viata, cumpararea ceasurilor de aur prezinta anumite avantaje si dezavantaje. Desi in acest caz cele bune depasesc cu mult cele care nu sunt atat de bune. Iata motivul pentru care ar trebui sa alegem un ceas de aur sau de ce nu.

 

sursa: ghimpele.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide