TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Amber Heard spune că încă îl mai iubește pe Johnny Depp și că nu este o „victimă pefectă”

Amber Heard spune că se teme că va fi din nou dată în judecată de fostul soț, Johnny Depp, după ce acesta a câștigat procesul de defăimare. Actrița spune și că „încă îl mai iubește” pe Depp, scrie CNN.

Actrița a dat un interviu pentru NBC News, prima apariție publică importantă a acesteia după ce a pierdut procesul de defăimare cu fostul soț și a primit un verdict prin care i se cere să-i plătească o sumă uriașă de bani.

Când a fost întrebată dacă încă îl mai iubește pe Depp după tot ce s-a întâmplat în timpul procesului, Heard a răspuns: „Absolut”.

„Nu-i port ranchiună sau pică deloc. Știu că poate e greu de înțeles sau poate ușor de înțeles pentru cine a iubit vreodată pe cineva”, a spus Amber Heard.

În primap parte a acestui interviu, difuzată marți, Hear a spus că aproape întreg procesul „s-a purtat, de fapt, pe rețelele sociale” și a vorbit de atacurile vehemente la care au supus-o fanii lui Depp.

Întrebată despre mesajul în care Depp ar fi promis că îi va administra „o umilință globală totală”, Heard a spus:

„Nu sunt bună de victimă, înțeleg. Nu sunt o victimă plăcută, nu sunt o victimă perfectă. Dar când am depus mărturie, am cerut juriului să mă vadă și să audă vorbele lui, care au fost o promisiune că va face asta”.

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru un articol publicat The Washington Post în 2018, în care actrița s-a descris drept „o persoană publică reprezentantă violenței în familie”.

Deși numele lui Depp nu a apărut în articolul respectiv, actorul susține că a pierdut oportunități și roluri importante ca urmare a acestuia.

La rândul ei, Amber Heard l-a dat și ea în judecată pe Depp, cerând 100 de milioane de dolari.

Jurații i-au dat dreptate lui Johnny Depp și au dat verdictul că afirmațiile făcute cu privire la acesta au fost „false”.

Heard și Depp s-au cunoscut în 2009 și au fost căsătoriți între 2015 și 2016.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide