BREAKING NEWS
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

AMD rezolva problemele întâmpinate pe Windows 11

Windows 11 a fost lansat la începutul acestei luni, iar posesorii de sisteme cu AMD Ryzen au fost surprinși neplăcut când au început să observe o scădere a performanței. Situațiile de genul erau de așteptat de la un sistem de operare nou (ori produs de Microsoft), astfel producătorul de procesoare a fost rapid și a lansat o actualizare care rezolva toate problemele.

Pentru a rezolva problemele trebuie să urmați câțiva pași simpli. Descărcați actualizarea KB 5006476 pentru Windows 11 care a fost lansată pe data de 21 Octombrie 2021. După ce aceasta este instalată, este timpul să descărcați și AMD Chipset Driver (versiunea 3.10.08.506) care a fost și ea lansată în aceeași perioadă. Împreună, cele două actualizări rezolvă problemele legate de latența cache-ului L3 și UEFI CPPC2.

Cam astea au fost singurele probleme mai serioase pe care le-au întâmpinat utilizatorii de procesoare AMD Ryzen cu Windows 11. Așadar, update-ul venit la nici trei săptămâni după lansare nu reprezintă un dezavantaj major, mai ales că mulți utilizatori nici n-au apucat să facă trecerea de la 10. Și cu soluții venite atât de rapid, mă aștept ca Microsoft să fi învățat din greșelile trecutului și să ne ofere o experință mai bună în viitor.

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide