BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ana-Maria Popescu și-a anunțat retragerea: „Oameni buni, asta a fost tot”. Spadasina, desemnată cea mai bună din lume în 5 sezoane

Ana Maria Popescu se bucură după o victorie.

Ana-Maria Popescu și-a anunțat retragerea. Foto: Profimedia

Spadasina Ana-Maria Popescu și-a anunțat marți retragerea din activitatea competițională. „Cu siguranță în sală voi reveni, dar niciodată nu voi mai îmbrăca acest costum într-o competiție oficială și e greu”, a spus sportiva.

Potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ana-Maria Popescu a anunțat marți că s-a retras de pe planșă după 20 de ani de mare performanță. Anunțul a venit în stilul său, pe canalul de youtube, cu câteva lacrimi și multă emoție.

„Oameni buni, asta a fost tot, se pare că se încheie. (…) A fost ultima competiție pentru mine și credeam cumva că sunt pregătită pentru momentul ăsta pentru că nu simt să merg mai departe, asta a fost tot și cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt când e momentul să mă opresc și acest moment a venit. Știu treaba asta pentru că nu mai am motivație să merg mai departe, totul doare prea tare, cred că e momentul să încep nouă viață sau să am o viață în afara sălii de scrimă. Cu siguranță în sală voi reveni, dar niciodată nu voi mai îmbrăca acest costum într-o competiție oficială și e greu”, a spus sportiva.

Conform COSR, Ana-Maria Brânză Popescu a fost la 5 ediții de Jocuri Olimpice, are 3 medalii olimpice în palmares, 6 mondiale și 11 europene, cu 9 medalii de aur în total, plus cele 37 de Cupe Mondiale câștigate, scrie Mediafax.

Ana-Maria Popescu a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide