BREAKING NEWS
  • 23:25 » O femeie de 35 de ani a căzut secerată pe stradă, în timp ce își ducea copilul la școală. A fost transportată la spital în comă
  • 23:23 » Dosarul Caracal | Gheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru ororile comise
  • 23:21 » Ce nu mai voie să faci în Sectorul 6 al Capitalei. Amenzile sunt mari
  • 22:25 » Simona Halep nu se mai ascunde. Cu cine s-a afișat sportiva în plină zi. Toni Iuruc e istorie
  • 22:23 » O nouă moarte suspectă în Rusia. Aliatul lui Putin „a căzut de la mare înălțime”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Anamaria Prodan, împietrită de durere după umilința trăită de imaginea postată de Reghecampf. Reacția dură a impresarei nu lasă loc de interpretări

Ultima imagine postată de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare a stârnit o reacție imediată din partea impresarei Anamaria Prodan, femeia care în acte încă îi este soție antrenorului de la Neftchi Baku. Deși sunt în plin proces de divorț, cei doi se bucură deja de viețile pe care și le-au creat separat.

„E cea mai mare greșeală pe care am făcut-o!”. Anamaria Prodan, reacție dură după imaginea postată de Laurențiu Reghecampf

O notate apărută în viața lui Laurențiu Reghecampf după separarea de Anamaria Prodan este legată de activitatea antrenorului pe rețelele de socializare, iar ultima imagine postată de acesta a stârnit un nouă reacție dură din partea impresarei.

Reghecampf e mai activ ca niciodată în spațiul online și, în ciuda faptului că se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, nu se ferește să urce pe conturile sale de pe rețelele de socializare imagini cu actuala sa parteneră de viață. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de duminică, 4 septembrie, când tehnicianul lui Neftchi Baku le-a arătat urmăritorilor săi cum se bucură de timpul liber.

Se pare că ziua de duminică a fost petrecută în familie de Reghecampf. Mai precis, la piscină, unde a fost însoțit de Corina Caciuc, femeia care îi este alături din momentul separării de Anamaria Prodan.

Cei doi s-au fotografiat în piscină, iar Reghecampf a postat imaginea pe Instagram cu descrierea: „Stare de duminică”.

În secțiunea de comentarii i-a postat în scurt timp și Corina Caciuc, care i-a răspuns scurt și la obiect: „Dragostea mea”.

Însă, imaginea a fost observată la fel de rapid și de Anamaria Prodan, iar reacția impresarei nu lasă loc de interpretări. Aceasta a transmis un atac direct la adresa lui Laurențiu Reghecampf:

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș”, este un citat preluat de Anamaria Prodan și pus la ea pe InstaStory.

Sursa: playsport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide