TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Anamaria Prodan, împietrită de durere după umilința trăită de imaginea postată de Reghecampf. Reacția dură a impresarei nu lasă loc de interpretări

Ultima imagine postată de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare a stârnit o reacție imediată din partea impresarei Anamaria Prodan, femeia care în acte încă îi este soție antrenorului de la Neftchi Baku. Deși sunt în plin proces de divorț, cei doi se bucură deja de viețile pe care și le-au creat separat.

„E cea mai mare greșeală pe care am făcut-o!”. Anamaria Prodan, reacție dură după imaginea postată de Laurențiu Reghecampf

O notate apărută în viața lui Laurențiu Reghecampf după separarea de Anamaria Prodan este legată de activitatea antrenorului pe rețelele de socializare, iar ultima imagine postată de acesta a stârnit un nouă reacție dură din partea impresarei.

Reghecampf e mai activ ca niciodată în spațiul online și, în ciuda faptului că se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, nu se ferește să urce pe conturile sale de pe rețelele de socializare imagini cu actuala sa parteneră de viață. Așa s-a întâmplat și în cursul zilei de duminică, 4 septembrie, când tehnicianul lui Neftchi Baku le-a arătat urmăritorilor săi cum se bucură de timpul liber.

Se pare că ziua de duminică a fost petrecută în familie de Reghecampf. Mai precis, la piscină, unde a fost însoțit de Corina Caciuc, femeia care îi este alături din momentul separării de Anamaria Prodan.

Cei doi s-au fotografiat în piscină, iar Reghecampf a postat imaginea pe Instagram cu descrierea: „Stare de duminică”.

În secțiunea de comentarii i-a postat în scurt timp și Corina Caciuc, care i-a răspuns scurt și la obiect: „Dragostea mea”.

Însă, imaginea a fost observată la fel de rapid și de Anamaria Prodan, iar reacția impresarei nu lasă loc de interpretări. Aceasta a transmis un atac direct la adresa lui Laurențiu Reghecampf:

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș”, este un citat preluat de Anamaria Prodan și pus la ea pe InstaStory.

Sursa: playsport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide