BREAKING NEWS
  • 16:21 » APIA: Plăţi de 1,26 miliarde de euro pentru 745.155 de fermieri ce au depus Cerere unică de plată în 2021
  • 16:11 » Luptă în instanță pentru „Babele” şi „Sfinx”. Prefectura Prahova: Monumentele rămân în domeniul public al oraşului Buşteni
  • 15:54 » Cum se folosesc testele de salivă în școli. Demonstrația făcută de miniștrii Rafila și Cîmpeanu
  • 15:47 » OMS avertizează: „Probabilitatea ca Omicron să se răspândească la nivel mondial este ridicată”
  • 15:44 » Un șofer beat oprit de poliție în Predeal a încercat să ofere 8.000 de lei agenților ca să-l lase să plece
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Andreea Bănică, în vacanță cu fiica sa. Ce destinație au ales. „Visele devin realitate”

Cântăreața a părăsit România pentru o săptămână și acum se bucură de o destinație specială, în Africa. Andreea Bănică nu a călătorit singură în vacanță, însă pe cel mai mic membru al familiei l-a lăsat acasă.
Andreea Bănică nu a mai susținut concerte și nici evenimente private din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, așa că a avut mai mult timp pentru familie, pentru copii, pentru ea. A decis acum să plece într-o vacanță. Pe Instagram a dezvăluit că acum se află în Kenya, Africa. „Visele devin realitate”, a scris artista care se pare că de multă vreme își dorea să ajungă acolo. A hrănit girafele, a admirat peisajul, a făcut poze și clipuri video pe care le-a încărcat ulterior pe rețelele de socializare pentru a fi văzute de fanii ei. Aceștia i-au oferit mii de aprecieri și i-au urat vacanță frumoasă. Artista a mai completat că alături de ea e fiica Sofia, mezinul Noah a rămas acasă.
      Săptămâna asta am plecat într-o vacanță între fete cu Sofia și deja ne e dor de crețulinul nostru mic. ? În ultimele zile, acasă, am încercat amândouă să stăm cât mai mult cu el, să ne jucăm și să îi facem pe plac că să stea mereu cu zâmbetul până la urechi”, a mai dezvăluit cântăreața. Andreea Bănică e căsătorită cu Lucian Mitrea, impresarul său, din iunie 2008 și au împreună doi copii. Sofia e fata cea mare care a venit pe lume în 2009, iar pe Noah l-a născut în 2016.
sursa: libertatea


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide