BREAKING NEWS
  • 22:23 » Siria a devenit noul „narco-stat de pe Marea Mediterană”, condus de clanul Assad
  • 21:55 » Statele baltice îndeamnă să facă întoarcere pe Nord Stream 2
  • 21:15 » Grímsvötn: Islanda crește nivelul de alertă pentru cel mai activ vulcan din țară
  • 20:20 » IVAN VASILE IVANOFF, LANSARE DE CARTE LA MUZEUL DE ISTORIE
  • 18:33 » Studiu Salvaţi Copiii: Un copil din doi este lovit în familie și 18% dintre aceștia se culcă flămânzi
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La malul mării, în Dobrogea, vremea intră într-un proces surprinzător de încălzire. Ceru va fi mai mult noros, iar valorile maxime se vor încadra între 14 și 17 grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar presiunea atmosferică va rămâne în creștere.

Cer mai mult noros și în Muntenia, însă la mijlocul zilei vor fi temperaturi de 13-17 grade Celsius, Vântul va sufla slab, până la moderat, iar condițiile de ceață sunt prezente în teritoriu. Ploile vor fi pe arii extinse, mai ales spre seară și noaptea.

Zona Olteniei raportează astăzi un nou proces de încălzire, după două săptămâni în care valorile termice au fost destul de scăzute. În această regiune, maximele termice se vor încadra între 15 și 19 grade Celsius. Și aici sunt anunțate condiții de ceață.

În Banat și Crișana, vremea va fi în general frumoasă. În Crișana vor fi 12-16 grade, iar în Banat 14, chiar 18 grade Celsius. Cerul va fi variabil întreaga zi în ambele regiuni, cu condiții de ceață, iar vântul va sufla slab. Presiunea atmosferică intră și aici în creștere ușoară.

 

Meteorologii anunță vreme frumoasă și în Maramureș, cu temperaturi maxime cuprinse într 11 și 14 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros, senin în jurul prânzului, însă spre seară, norii vor aduce pe alocuri și ploi. Vântul va sufla slab, până la moderat, cu intensificări în zonele de deal.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide