TRENDING

16:04 » Furtuna a rupt gardul Aeroportului Oradea. Un avion TAROM nu a mai decolat

16:00 » Incendiu pe A1. Traficul este blocat după ce o mașină a luat foc

15:55 » Valul de caniculă afectează grav agricultura. Ministrul Mediului: Ne confruntăm cu o secetă severă, iar previziunile nu sunt optimiste

15:51 » Un autocar cu cetățeni ucraineni a luat foc pe podul de la Brăila

15:42 » Un TIR cu cereale a luat foc pe autostrada A2 în apropiere de Cernavodă

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Philip Anthony Hopkins s-a născut pe 31 decembrie 1937, în Margam, Port Talbot, Țara Galilor. Hopkins este fiul lui Muriel Yeats o rudă îndepărtată a poetului irlandez William Butler Yeats și-al lui Richard Hopkins. Primii săi ani în Țara Galilor și școala Cowbridge Grammar School nu au fost ceva special, dar când actorul l-a întâlnit pe Richard Burton, cursul vieții sale s-a schimbat radical.

 

Filme

Cariera lui Hopkins a început cu adevărat în 1970 și ’80. A câștigat un Emmy pentru rolul lui Bruno Richard Hauptmann din The Lindbergh Kidnapping Case.

 

Rămășițele zilei

Pe urmele primului său blockbuster real de la Hollywood, Hopkins a ales cu înțelepciune să urmeze filmul The Remains of the Day. A fost nominalizat pentru un alt premiu Oscar. El va fi nominalizat din nou pentru Nixon și Amistad.

 

Westworld și Cei doi papi

Hopkins a interpretat personajul biblic Methuselah în Noah și a apărut și în Transformers: The Last Knight în rolul lui Sir Edmund Burton. Pe micul ecran, el a dat viață unor personaje interesante, în special pe HBO, în thrillerul Westworld.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide