TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Antrenorul unei echipe de liga a III-a din Argentina a fost împușcat în timpul unui meci

Un antrenor a fost împuşcat în umăr, iar jucătorii au fugit de pe teren, duminică, în timpul unui meci din liga a treia a campionatului de fotbal al Argentinei, informează Reuters.

Mauricio Romero (38 ani), antrenorul echipei Ferro Carril Oeste, a încasat un glonţ în umărul stâng, în cursul partidei cu Huracan Las Heras, disputată în provincia argentiniană Mendoza.

În înregistrările video ale meciului, jucătorii celor două formaţii şi arbitrii întâlnirii pot fi văzuţi cum fug de pe teren în momentul în care au fost auzite focuri de armă în tribune, în timp ce fanii s-au ascuns după ziduri pentru a se feri de gloanţe, scrie Agerpres.

Incidentul s-a produs în minutul 78 al partidei şi a fost provocat, conform presei locale, de grupări de suporteri radicali ai echipei locale Huracan, care au început să se lupte între ele.

Antrenorul Mauricio Romero a fost transportat imediat la un spital local, fiind în afara oricărui pericol, conform unui comunicat dat publicităţii de clubul său. Tehnicianul a postat ulterior pe reţelele de socializare o fotografie cu rana provocată de glonţ.

Huracan conducea cu scorul de 3-1 în momentul în care meciul a fost întrerupt, jocul nemaifiind reluat după incidentul respectiv.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide