TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

PNL a ajuns la sub 20% în sondaje – Anunțul făcut de Florin Cîțu în miez de noapte

Liderul PNL, Florin Cîțu nu pare să fie îngrijorat că liberalii au scăzut în preferințele electoratului și despre faptul că formațiunea va reveni în scurt timp.

Potrivit acestuia, performanța guvernării, unitatea și „faptul că totdeauna se va bate pentru drepturile românilor” sunt motive pentru care PNL va reveni în sondaje.

PNL a ajuns la sub 20% în sondaje

Președintele PNL spune că partidul se află în prezent la un scor de 18-20% în preferințele electoratului, dar va reveni în sondaje în perioada următoare „prin performanța la guvernare”

„Alegerile au fost 25%, deci dacă nu uităm (mă uit la partea plină a paharului) prin ce a trecut PNL în ultimul an de zile, impactul nu este atât de mare. PNL va reveni în sondaje în perioada următoare, prin performanța la guvernare, unitate și fapt că totdeauna se va bate pentru drepturile românilor”, a declarat Florin Cîțu la un post de televiziune.

Liderul liberal le cere colegilor din coaliția de guvernare să găsească întâi soluții și resurse și să nu promită ce nu pot da. În acest caz, Florin Cîțu a făcut referire la promisiunea social-democraților privind creșterea pensiilor cu 40%.

„Sună bine pe hârtie să crești pensiile cu 40%. Cu argumente i-am convins pe cei de la PSD că i-au amăgit pe oameni și că nu se poate și au acceptat 10%. Asta este ceea ce eu le cer colegilor de compromis: le cer să nu mai promitem ce nu putem să dăm. Haideți întâi să găsim soluții, resurse, și apoi venim și dăm! Cum arată că ai promis 40% și ai dat 10%? Acum ne certăm iarăși pe o himeră, pe ceva ce nu există: pe o lege a pensiilor pe care nu a văzut-o nimeni, nu știm cu cât vor să crească pensiile”, a mai spus Cîțu.

Cîțu, despre rediscutarea PNRR

De asemenea, acesta a spus că, în ceea ce privește PNRR, dă „un sfat din afară”. Florin Cîțu cunoaște că ministrul Finanțelor ar trebui să meargă și el alături de ministrul Muncii și premierul Comisiei Europene pentru a-i convinge că au o variantă mai bună la ceea ce este acum în PNRR.

Sursa informatialibera.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide