BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Iată ce beneficii miraculoase are asupra sănătății

 

1.Ajută la accelerarea metabolismului

Secretul unui corp de invidiat nu stă neapărat în diete stricte sau în antrenamente interminabile la sala de fitness, ci mai degrabă în modul în care corpul nostru procesează alimentele pe care le consumăm.

2. Te scapă de imperfecțiunile tenului

Dacă credeai că ten perfect se obține doar prin tratamente și creme costisitoare, se pare că te-ai înșelat. Lămâia are efecte benefice asupra ficatului nostru, care este responsabil cu toxinele din corp.

3. Te apără de răceli și probleme de sănătate

O vitamină esențială pentru sistemul nostru imunitar este vitamina C, care se găsește din plin în lămâi.Dacă te simți slăbit, fără energie, sau pur și simplu ești una dintre persoanele care mai mereu sunt răcite, atunci încearcă să consumi regulat apă cu lămâie. În cel mai scurt timp vei rămâne uimit de efectele sale.

 

Pentru acest lucru, puteți încerca să adăugați mentă, miere, castravete, ghimbir sau chiar fructe de pădure! Orice ați face însă, stați departe de zahăr!

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide