TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Iată ce beneficii miraculoase are asupra sănătății

 

1.Ajută la accelerarea metabolismului

Secretul unui corp de invidiat nu stă neapărat în diete stricte sau în antrenamente interminabile la sala de fitness, ci mai degrabă în modul în care corpul nostru procesează alimentele pe care le consumăm.

2. Te scapă de imperfecțiunile tenului

Dacă credeai că ten perfect se obține doar prin tratamente și creme costisitoare, se pare că te-ai înșelat. Lămâia are efecte benefice asupra ficatului nostru, care este responsabil cu toxinele din corp.

3. Te apără de răceli și probleme de sănătate

O vitamină esențială pentru sistemul nostru imunitar este vitamina C, care se găsește din plin în lămâi.Dacă te simți slăbit, fără energie, sau pur și simplu ești una dintre persoanele care mai mereu sunt răcite, atunci încearcă să consumi regulat apă cu lămâie. În cel mai scurt timp vei rămâne uimit de efectele sale.

 

Pentru acest lucru, puteți încerca să adăugați mentă, miere, castravete, ghimbir sau chiar fructe de pădure! Orice ați face însă, stați departe de zahăr!

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide