BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La prima vedere, o lucrare din 2010 sugerează că ar putea fi. Autorii notează că această apă poate reduce frecarea de suprafață și crește elasticitatea părului. Cu toate acestea, studiul se bazează pe exemple istorice pentru a trage concluzii nesusținute.

În altă parte, o unitate de cercetare din Japonia a dezvoltat o tehnică de imagistică care vizualizează efectul de întărire a inozitolului asupra părului. Inositolul este conținut în apa de orez.

Până în prezent, beneficiile apei de orez pentru păr rămân nedovedite. Sunt necesare mai multe cercetări pentru a susține dovezile anecdotice despre beneficiile apei de orez pentru păr.

Există mai multe moduri diferite de a face apă de orez. Înmuierea este cel mai rapid mod de a face apă de orez. Pentru a folosi această metodă, luați ½ cană de orez nefiert, clătiți bine, puneți orezul într-un bol cu 2-3 căni de apă, lăsați la înmuiat timp de 30 de minute, strecurați apa din orez într-un bol curat. Acoperiți ½ cană de orez cu dublul apei folosite de obicei pentru gătit. Se fierbe orezul în apă clocotită și se strecoară apa într-un bol curat înainte de utilizare.

 

Sursa: viva.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide