TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Apariţie inedită într-un autoturism parcat în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. O vulpe a fost capturată şi relocată în habitatul ei natural, după ce a intrat în maşina aflată în apropierea unei păduri.

Vineri seara, jandarmii clujeni au fost anunţați de către o persoană că a zărit o vulpe în mașina sa, aflată într-o parcare din cartierul Mănăştur. Jandarmii au plecat spre adresa indicată și au reuşit să captureze “musafirul nepoftit”, care nu se afla la prima “vizită” în acel loc.

“Vineri seara am primit un apel din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, care ne anunța ca în urma unui apel prin 112, o vulpe a reușit sa fie capturată într-un autoturism dintr-o parcare aflată lângă pădure, tocmai la ultimul etaj. Musafirul era cel puțin pentru a doua oare acolo, nu ne este strain cazul cumătrei vulpi. Înainte de Crăciun am încercat sa o mutam, era în aceeași mașină, însă a fost mai rapidă decât noi și până la sosirea acolo, reușise sa evadeze din latul cu care era imobilizată. 

 “Musafirul nepoftit” nu se afla la prima vizită în acel loc

De asta data a fost relocată în habitatul ei, departe de vizuina urbană și sperăm sa fie suficient de supărata pe specia umană, încât să rămână în sălbăticie. 

Apreciem răbdarea și înțelegerea tuturor celor implicați, în special a proprietarului mașinii, caz care astfel devine un exemplu de bune practici pentru oricare cetățean care poate suferi chiar pagube sau vătămări în urma interacțiunii cu un animal sălbatic! Ca de fiecare data, mulțumim jandarmilor și instituției, colaborare care pentru noi reprezintă un reper în continuare! Adăugăm ca, în acesta perioada desfășurăm activități de informare și în județele vecine Clujului, în special cu Jandarmeria, dar și cu Garda Națională de Mediu sau ISU, pentru a putea sa ne sprijinim reciproc și să fim pregătiți în situații de acest tip”, se arată într-un comunicat.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide