BREAKING NEWS
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
  • 18:00 » Când vin temperaturile de peste 30 de grade? Prognoza meteo pentru două săptămâni
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cele mai frumoase momente din viața unui om sunt in perioada copilăriei. De această perioadă cu toții vrem să ne-amintim doar lucruri frumoase care ne dau sentimente de emoții intense, de bucurie.

Crunt este când afli că un copil de numai patru ani și două luni este diagnosticat cu LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ și copilăria lui nu poate fi precum este una normală ca a unui copil de vârsta lui.

VICTOR MEREANU, căci despre el este vorba, are doar patru ani și două luni și este din Arad. În urmă cu două săptămâni, părinții lui Victor au primit cea mai cruntă veste: fiul lor, lumina ochilor din viața lor are leucemie. Durerea la aflarea veștii i-a cutremurat pe părinți. Au rămas încremediți într-o suferință care s-a abătut asupra lor brusc. Într-o secundă…totul se spulberase…fericirea…visele…

Acea secundă a făcut ca toate visele lor să fie prăbușite într-o speranță în care ei cred cu putere. Își doresc doar să-l vadă pe Victor sănătos și vesel cum era înainte, alergând pe alei precum aleargă orice copil care zburdă fericit așa cum își dorește orice părinte să-și vadă copilul.

Acea secundă a făcut diferența dintre o copilărie fericită și una nedreaptă.

Dar, arădenii întotdeauna au dovedit că au suflet mare și n-au rămas indiferenți niciodată la suferința oamenilor, cu atât mai mult când este vorba de copii.

Oricine DONEAZĂ orice sumă de bani, fiecare cât poate, suflet pentru suflet ÎMPREUNĂ putem face minuni! Nu este prima dată când arădenii au reușit să strângă sume necesare pentru tratamentele oamenilor bolnavi fără de care viața lor a depins.

Vindecarea lui VICTOR este sigură și  posibilă deoarece boala a fost depistată la timp, iar cu cât Victor începe mai repede tratamentul cu atât vindecarea lui este mai rapidă si suferința se va încheia mai repede pentru acest îngeraș.

Cel mai dureros este faptul că tratamentul lui costă în jur de 100.000 de euro la o clinică din Italia, bani pe care familia nu are de unde să-i plătească. Suma este mare dar nu imposibil de adunat.

DONAȚIILE se fac pe numele tatălui: Mereanu Vasile Cristian 

Victor Mereanu 4 ani – Leucemie acută limfoblastică!

„Mă numesc Victor Mereanu

Sunt un copil plin de viață, am crescut repede, într-o familie care m-a înconjurat cu toată dragostea cu care poate fi înconjurat un copilaș ca mine, din prima zi când am venit pe lume.

În dupămasa zilei de 28 decembrie 2021, mama a primit telefon de la cineva din laboratorul de analize: trebuia să meargă cu mine în urgență, pentru internare, fiind cu suspiciune de LEUCEMIE ACUTĂ.

Voi avea nevoie de multă grijă din partea părinților și mai ales din partea mamei mele, care îmi împărtășește printre lacrimi ascunse toată durerea fizică și sufletescă. Suntem supuşi la grea încercare, atât eu, cât şi părinții mei. Mama și cu mine nu ne vom mai putea întoarce multă vreme în liniștea casei, iar tatăl meu a rămas singur sa ne susțină.

Am nevoie de tratamente pe cât de complexe și de grele, pe atât de scumpe. Probabil tatăl meu, singur acum, nu va mai putea duce povara unui astfel de eveniment, ca boala mea, timp îndelungat.

De aceea suntem în situația de a cere ajutorul celor apropiați și apoi acelora care au posibilitatea şi dorinţa de a ne ajuta să trecem peste această perioadă cumplită și care își doresc să pot zâmbi din nou, fără umbra aruncată de această boală atât de cruntă.

Vă mulțumesc din inima mea de copil, Victor.”

DONAȚIILE se fac pe numele tatălui: Mereanu Vasile Cristian

Sursa criticarad.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide