TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Apple a prezentat noul iPhone 14, cu preț de pornire de 800 de dolari. Va fi disponibil și sub forma modelelor Plus, Pro și Pro Max. Vor avea ecrane mai mari față de modelele anterioare și baterie mai puternică.

Evenimentul special al Apple a început la ora 20, ora României. Chiar dacă compania nu a anunțat anterior ce va prezenta în cadrul evenimentului, jurnaliștii de specialitate anticipau că va fi prezentat noul iPhone 14, dar și o nouă generație de Apple Watch și de AirPods.

Noile smartphone-uri prezentate sunt iPhone 14 și iPhone 14 Plus, compania renunțând astfel la modelul Mini. iPhone 14 are un display de 6,1 inch (aproximativ 15,5 centimetri), iar modelul iPhone 14 Plus dispune de un display de 6,7 inch (17 centimetri). Modelul iPhone 14 dispune de o cameră principală, dar și de una de față, de 12 megapixeli. Cele două telefoane vor fi disponibile la lansare în cinci culori. iPhone 14 are un preț de pornire de 799 de dolari, iar iPhone 14 Plus de 899 de dolari.

Modelele din această serie vin cu cea mai mare autonomie a bateriei din istoria smartphone-urilor iPhone, potrivit Apple.

Ulterior, compania a anunțat și versiunea iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, cu un notch (decupajul din partea de sus a ecranului) digital, detașat de marginea smartphone-ului și care poate afișa diferite funcții, precum înregistrări, notificări și informații de conectivitate. Prețul unui iPhone 14 Pro ajunge la 999 de dolari, iar iPhone 14 Pro Max costă 1.099 dolari. În interiorul modelelor iPhone 14 Pro se află cipul Apple A16, cu șase nuclee. Noul cip al companiei excelează în domenii precum eficiența energetică, afișaj și cameră.

Analiștii au anticipat încă dinaintea evenimentului și că prețurile vor fi cu aproximativ 100 de dolari mai mari comparativ cu prețurile de lansare ale modelelor din seria iPhone 13.

Evenimentul a început cu prezentarea Apple Watch 8. Compania susține că ceasul este menit să motiveze utilizatorii să mențină un ritm activ al vieții. Acesta fi capabil să apeleze automat la serviciile de urgență, în cazul în care purtătorul a fost implicat într-un grav accident rutier. Prețul unui smartwatch Apple din generația a 8-a este 399 de dolari pentru modelul GPS și 499 de dolari pentru modelul cu conexiune celulară. Compania a introdus și o serie mai accesibilă ca preț a smartwatch-urilor Apple, modelele Apple Watch SE, dar și una mai performantă, Apple Watch Ultra. Modelul GPS va costa 249 de dolari, iar cel cu conexiune celulară 299 de dolari.

Apple a prezentat și noua generația a căștilor wireless Apple AirPods Pro. Compania susține că funcția de anulare a zgomotului (noise cancelling) a noilor dispozitive Apple este de două ori mai eficientă decât cea a căștilor AirPods Pro din prima generație. Căștile pot funcționa pentru aproximativ 30 de ore (dacă sunt încărcate în carcasa de depozitare), cu 6 ore mai mult decât versiunea anterioară. Vor fi disponibile pentru 249$ din 9 septembrie.

Sursa: biziday.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide