TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Aproape 6000 treceri pe roșu în 4 zile. Toate sunt transmise poliției rutiere.
Am transmis ieri și alaltăieri, atât în format electronic cât și fizic, trecerile pe roșu ale participanților la trafic din Municipiul Timișoara pe perioada 2-5 decembrie.
Suntem un oraș care poate să circule civilizat și îmi doresc să fim un oraș care să minimizeze toate accidentele fatale ce pot fi prevenite, iar unul din modurile în care acest lucru poate fi realizat este pur și simplu dacă toți participanții la trafic respectă regulile. Și dacă cu rugămintea și bunul simț nu funcționează, să fie aplicate sancțiuni.
V-am povestit săptămâna trecută despre accidentele care au avut loc în ultimii ani. Am primit între timp datele și pentru 2020. Mă aștept ca poliția rutieră să ia măsuri, acum că au toate datele la dispoziție.
Inspectoratul de Poliție Județean Timiș – Biroul Rutier a primit:
-5 DVD-uri
-19 GB de fișiere video
-Un document Excel cu trecerile pe roșu
Siguranța în trafic este prioritară. Punct.
Și la nivel parlamentar există propuneri din partea colegilor mei din USR în acest sens. Inițiativele, dacă trec, vor ușura procesul prin care forțele de ordine constată și să sancționeze nerespectarea regulilor de circulație, precum pentru depășirea limitei legale de viteză.
Sursa Facebook-Ruben Lațcău

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide