TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pâncotanul Oliv MĂRĂȘESCU a fost ÎMPUȘCAT MORTAL azi-noapte de partenerul său de vânătoare, în extravilanul comunei Sintea Mare

Mărășescu Oliv  (41 de ani) un foarte cunoscut pâncotan – a fost ÎMPUȘCAT MORTAL azi-noapte  pe fondul de vânătoare din extravilanul localității Sintea Mare al unui și mai cunoscut latifundiar din zonă de către partenerul și prietenul său Cătană Orlando, cunoscut ca proprietarul unei săli de evenimente din Șicula.
Oliv a fost împușcat accidental în artera femurală, în timp ce se afla în autoturismul de teren, iar la partida de vânătoare au participat 3 bărbați.

(ÎNCĂ) NEOFICIAL:

La ora 22:02 a fost anunțat un accident la vânătoare în Localitatea Sintea Mare, în care victima a fost împușcată în picior. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță de la Chișineu Criș.

La ora 23:17 echipajul SAJ a cerut în sprijin SMURD TIM la întâmpinare (la intrare în Arad), deoarece victima a intrat în stop cardio-respirator.

S-au efectuat manevre de resuscitare, însă la ora 00:25 a fost declarat decesul victimei. Victima a fost împușcată în picior la nivelul coapsei (în artera femurală).

Polițiștii criminaliști și cei de la „arme și muniții” vor stabili circumstanțele exacte ale nefericitului eveniment – cel mai probabil petrecut din imprudență.

Vom reveni cu informări oficiale.

[ACTUALIZARE] – I.S.U. Arad (ora 10.30)

„În seara zilei de 19 februarie, polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a fost împușcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Șicula, care lua parte la aceeași vânătoare.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite, a decedat.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru ucidere din culpă și uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.”

Sursa criticarad.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide