TRENDING
  • 12:10 » ȚUȚU-POPESCU, DUETUL CU MASCĂ
  • 22:17 » Un milionar american își donează 99% din avere: „Copiii nu înțeleg deloc banii”
  • 22:15 » Moartea inexplicabilă a doi frați. S-au stins în aceeași zi, la o oră distanță: „Inima lui nu a mai suportat”
  • 22:14 » Mihaela Bilic, despre câtă ciocolată avem voie să mâncăm într-o zi. Condiția care nu trebuie încălcată
  • 22:13 » Cele mai mari greșeli de igienă pe care mulți le facem fără să ne dăm seama
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Argeș, Cumplit accident. Trei pietoni, loviți de un autoturism ricoșat după impactul cu o altă mașină

Un grav accident rutier s-a produs, duminică seară, pe raza localității Vlădești din județul Argeș. Un autoturism a lovit trei pietoni, după ce a ricoșat în urma impactului cu altă mașină. În total, patru persoane au fost transportate la spital.

Potrivit IPJ Areș, din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, o femeie de 64 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe strada Școlii din localitatea Vladești, către DJ 732, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcția Aninoasa către Stâlpeni, de un tânăr de 20 de ani, din Vlădești.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat în șant, lovind un autoturism staționat și trei persoane, pietoni, care s-ar fi aflat pe acostamentul drumului.

În urma accidentului, atât cei trei pietoni (două femei de 54, respectiv 43 de ani și un bărbat de 51 de ani), cât și o minoră de 17 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide