TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Argeș, două case distruse de un incendiu. Două femei au suferit atac de panică

Două case din comuna argeşeană Miceşti au fost distruse de un incendiu în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea focului intervenind şapte echipaje de pompieri.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că la faţa locului au acţionat şase autospeciale de stingere şi o autoscară, precum şi o ambulanţă SMURD.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişurile celor două case, în suprafaţă totală de aproximativ 150 mp, precum şi anexe gospodăreşti cu suprafaţa totală de 200 mp. Au mai ars fân, lemne de foc şi alte bunuri. Flăcările s-au propagat rapid, dar militarii au reuşit să împiedice propagarea la celelalte proprietăţi care se aflau în imediata apropiere”, se arată într-un comunicat al ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, ambele case erau locuite şi se aflau în aceeaşi curte. Un cal a fost evacuat, iar doi porci aflaţi într-o anexă gospodărească nu au mai putut fi salvaţi.

„Au fost trei persoane asistate medical de către un echipaj SMURD, două cu atac de panică şi una care s-a rănit la picior. Toate cele trei nu au avut nevoie de transport la spital”, se precizează în comunicat.

Autospeciale de intervenţie au fost alimentate cu ajutorul unei autospeciale care aducea apă de la un hidrant din apropiere.

Potrivit primelor verificări, cauza probabilă a incendiului este de natură electrică – efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate. AGERPRES

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide