TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Armata ucraineană intenționează să stabilească controlul direct al Insulei Șerpilor: anunț făcut de Statul Major General

Kievul intenționează să stabilească controlul direct asupra Insulei Șerpilor din Marea Neagră, a anunțat Comandamentul Forțelor Armate Ucrainene. Precizarea vine după ce armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor ca o demonstrație că Rusia nu împiedică exportul de cereale și produse agricole din Ucraina, a declarat joi, 30 iunie, Igor Konașenkov, purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării (mai multe aici).

Este “prea devreme” ca Kievul să creeze un avanpost pe Insula Șerpilor, a declarat Natalya Gumenyuk, șefa centrului de presă al forțelor de securitate și apărare din cadrul comandamentului operațional “Sud” al Ministerului Apărării din Ucraina.

“Trebuie să monitorizăm comportamentul lor (n.r.: al forțelor armate ruse ) în ceea ce privește gruparea navelor și utilizarea altor forțe. Este prea devreme pentru noi să formăm un avanpost pe insula Șerpilor”, a declarat Gumenyuk într-un interviu acordat CNN.

“Forțele noastre nu au debarcat încă pe insulă”, a precizat ea.

Sursa: Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide