TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Marshall Crenshaw

În timp ce o formație precum Minutemen și-a îmbrățișat statutul de underground și a făcut în multe feluri o alegere conștientă de a lucra în umbra culturii pop, faptul că un cântăreț accesibil, melodic, precum Crenshaw, a creat și a activat în obscuritate a fost mult mai accidental.

 

Descendents

În bine și în rău, explozia punk-pop din ultimul deceniu poate fi urmărităde de la un strămoș comun mai vechi și nu este Green Day. Descendenții au apărut pentru prima oară la începutul anilor ’80, purtând o legătură clară cu hardcore-ul SoCal prin viteza și agresivitatea lor, dar și o sensibilitate pop care nu este împărtășită sau egalată de niciun act din acea scenă.

 

Husker Du

Deși acest trio bazat pe Minneapolis și-a început debutul și ca ținută hardcore punk, trupa a luat în cele din urmă o cale de rock independent care a stabilit șablonul pentru o mare parte a rockului alternativ de urmat în anii ’90. Așa cum se întâmplă adesea cu trupele de succes, un parteneriat de compoziție între personalități extrem de diferite din Bob Mold și Grant Hart a alimentat grupul în mod creativ.

 

BoDeans

Poate că nici unei trupe din zona Milwaukee nu i se permite din punct de vedere cosmic să realizeze mult în calea succesului de masă, deoarece singurul alt grup din anii ’80 la care mă pot gândi din acel oraș din Midwestul de sus, Violent Femmes, a rezistat cu siguranță normalității din toate punctele de vedere.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide