TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Așa arată mașina electrică dotată cu transmisie manuală din fabrică!

Avantajul cel mai mare la o mașină electrică ar fi că nu are transmisie convențională. Cu toate acestea, compania chineză BYD a scos pe piața locală modelul electric e3 dotat cu transmisie manuală.

De fapt, are și o a patra pedală, dar aceasta se află în dreptul pasagerului / instructorului. Este o pedală de frână. Asta pentru că fiind o mașină de școală, instructorul trebuie să aibă posibilitatea de a interveni în timpul cursurilor practice.

Mașină electrică dotată cu transmisie manuală are scop didactic

Nu este clar cum au implementat cei de la BYD acest tip de transmisie. Modelul electric cu transmisie manuală nu se vinde către clienții obișnuiți.

Modelul vine cu câteva moduri de conducere. Acestea sunt denumite: ”eco”, ”teaching” (predare), ”throttle lock” (blocarea accelerației) și ”sport”. Toate aceste moduri de condus sunt concepute pentru a simula scenarii în diferite scopuri didactice.

e3 vine cu o baterie de 38 kWh care poate parcurge 350 km (217 mile), conform ciclului de test din China. Modelul manual are un preț de 131.800 de yuani (20.500 de dolari), în timp ce versiunea cu transmisie automată pornește de la prețul de 141.800 de yuani (22.055 de dolari).

BYD este un gigant din China cu experiență în producerea automobilelor electrice

BYD Co. Ltd. (cu sloganul ”construiește-ți visele”) este o companie chineză cu sediul în Shenzhen, Guangdong, fondată de Wang Chuanfu în februarie 1995. Are două filiale majore, BYD Automobile și BYD Electronic.

BYD a devenit un producător important de automobile (în special mașini complet electrice și hibride, autobuze, camioane etc.), biciclete electrice, stivuitoare, panouri solare și baterii reîncărcabile (baterii pentru telefoane mobile și baterii pentru vehicule electrice și regenerabile).

Compania chineză are planuri pe termen mai lung pentru a aduce pe piața europeană noi vehicule comerciale ușoare și camioane electrice.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide