BREAKING NEWS
 • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 20:32 » Baerbel Bas este noua preşedintă a Bundestagului.
 • 20:29 » Viviana Sposub, noi dezvăluiri despre emisiunea din care face parte.
 • 20:10 » Oana Tache, față în față cu marii lideri europeni la Strasbourg
 • 19:58 » Centrul de Prevenție și Control al Bolilor a lansat o nouă alertă!
 • 19:58 » Facebook Papers: ce se află în documentele care zguduie cea mai mare reţea socială din lume

Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină” lansează astăzi faza a III-a a proiectului Îmbracă un copil de Paști în haine noiîntrucât în urma mesajelor și telefoanelor primite în aceste zile, toți cei 20 de copii propuși spre a li se face o bucurie de Sfintele Paști au fost “adoptați” de persoane cu suflet nobil, dornice să ajute. Menționăm că donatorii au început deja să meargă cu copiii la cumpărături, astfel că avem deja primele rezultate concrete. Ne-am bucurat să avem donatori de pe toată raza județului Dâmbovița (Șotânga, Moroieni, Glodeni, Valea Voievozilor, Târgoviște), dar și din București sau chiar Marea Britanie. Pentru donațiile făcute direct în contul Asociației avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă putea transmite detalii privind derularea proiectului (fotografii, justificări).

În acest sens, propunem astăzi un nou grup de 11 copii, care au nevoie de sprijinul nostru, adresând în același timp invitația de a ne semnala cazuri sociale, spre a fi analizate și promovate în cadrul proiectului. Menționăm că lista copiilor va fi actualizată de fiecare dată când donatorii vor “adopta” toți copiii propuși spre ajutorare.

 

Ce înseamnă aceasta?

Propunem spre sprijin cazurile a 31 copii cu vârste cuprinse între 4 si 18 ani, din județul Dâmbovița, proveniți din familii care se află în dificultatea de a le asigura haine noi de Sfintele Paști. Cazurile au fost semnalate de preoții de la parohiile cu care colaborăm, dar în cadrul campaniei așteptăm propunerile de beneficiari și pe pagina oficială de Facebook a Asociației sau prin intermediul paginii web www.casacrestina.ro.

Cine dorește să fie alături de noi, își poate alege un copil să-l “îmbrace” de Sf Paști și pe care îl poate cunoaște oricând.
Cine dorește păstrarea anonimatului , va primi o fotografie cu copilul si cu ce i-a cumparat prin intermediul Asociației noastre!

 

Menționăm faptul că pentru acest proiect donatorii sunt rugați să doneze numai haine noi, personalizate pe măsurile copilului selectat,

 

Donațiile pentru acest proiect se pot face în contul Asociației Centrul Diaconal “Casa Creștină” RO85RNCB0128045415040001 specificând la detaliile de plată

Proiect Paști și inițialele copilului selectat pentru donație.

 

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la sediul Asociației Centrul Diaconal “Casa Creștină”, situat în mun. Târgoviște, Calea Domnească, nr. 261,

pe pagina oficială de facebook Asociația Centrul Diaconal “Casa Creștină”, pe pagina web www.casacrestina.ro , sau la numerele de telefon:

0245.217.936 Centrul Social Creștin

0762.222.304 Pr. Adrian Rada – Director executiv

0733.114.905 Bobu Cătălina – Asistent social

 

 1. L.R.F., 22. L.I.M. și 23. T.M.S.

Familia este formată din cinci membri. Venitul familiei este unul modest, mama muncește la un magazin și are salariul minim, iar tatăl lucrează ocazional în construcții, fără carte de muncă. Toți copiii sunt înscriși într-o formă de învățământ și frecventează cu regularitate cursurile.

L.R.F. este la școală, are 9 ani și este un băiețel cuminte.

– înălțime: 1, 40 m; mărime încălțăminte: 34/35.

L.I.M. are 11 ani și este o fetiță veselă.

– mărime bluză 135 cm, pantaloni 134 cm; mărime încălțăminte: 33.

T.M.S. are 17 ani, este un băiat harnic.

– înălțime: 1, 68 m; greutate 62 kg (la pantaloni și bluza poartă mărimea S); mărime încălțăminte: 42.

 

 

 1. T.G. este elev în clasa a V-a și are 11 ani. Este un băiat vesel și cuminte. Situația financiară a familiei este precară. Tatăl fără ocupație, iar mama este singura care aduce venit în casă. G. își ajută părinții la treburile casnice, îi place să fie ordonat.

– înălțime: 1, 35 m; greutate 29 kg; mărime încălțăminte: 35.

 

25.L.I.M. are 16 ani și este elev în clasa a VII-a, băiatul urmează cu regularitate cursurile. Mama este casnică, se ocupă de creșterea și educația lui I. care are nevoie de sprijin, deoarece are si un handicap de vedere, cu ochiul stâng vede doar 40%. Tatăl singurul care întreține familia, este pensionat pe caz de boală. I. este ascultător și vesel.

– înălțime: 1, 63 m; greutate 47 kg; mărime încălțăminte: 41.

 

 1. I.P. și 27. I.G. sunt două surori cuminți, își ajută părinții la treburile din gospodărie, le plac animalele. Familia este formată din patru membri. Părinții fetelor nu lucrează. Singura sursă de venit a familiei este ajutorul social și alocațiile fetelor.   I.P. are 12 ani și îi place să deseneze, este un copil vesel.

– înălțime: 1,45 m; greutate 35 kg; mărime încălțăminte: 33.

I.G. are 15 ani, este sora cea mare. Fata este cuminte și harnică, îi place să citească.

– înălțime: 1, 60 m; greutate 42 kg; mărime încălțăminte: 37.

 

 1. M.C. și 29. M.T.

Familia M. este formată din patru membri. Tatăl este singurul care aduce venit în familie, părinții sunt foarte muncitori. T. și C. sunt înscriși într-o formă de învățământ și urmează cu regularitate cursurile.

M.T. este o fetiță veselă, are 11 ani.

-înălțime 1,52 m; mărime încălțăminte: 37.

M.C. are 4 ani, este un băiețel poznaș.

– la hăinuțe poartă mărimea 128; mărime încălțăminte: 28.

 

30. S.A are 11 ani și provine dintr-o familie monoparentală. Locuiește împreună cu mama sa într-o casă de chirpici, fără curent electric și canalizare. Venitul familiei constă doar în alocația copilului.

 • -înălțime 1,52 m; mărime încălțăminte: 37.

31. G.A are 6 ani, este elevă în clasa pregătitoare și provine dintr-o familie cu venituri reduse. Părinții muncesc cu ziua pentru a asigura traiul familiei formate din 4 membri. Copila suferă de parapareză, boală care îi afectează locomoția, gândirea și vorbirea.

-înălțime 1,30 m; mărime încălțăminte: 30.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide