TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Asta da performanță! Eliza Samara s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Tenisul de masă românesc punctează la toate nivelurile, iar Eliza Samara își arată clasa într-un sport dominat de asiatice.

Dacă la fotbal doar visăm să ne aflăm la masa bogaților, la tenis de masă lucrurile stau total diferit. Eliza Samara (32 de ani)  s-a calificat în finala celei mai tari competiții intercluburi de pe continent cu echipa sa din Polonia, KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, și se va lupta pentru trofeu, în dublă manșă, cu deținătoarea titlului, TTC Berlin Eastside.

Eliza Samara, în finala Ligii Campionilor

„Mă bucur că am ajuns în finala Ligii Campionilor, dar nu vreau să mă opresc aici. Îmi doresc să o câștig, nu doar să-mi trec în CV că am jucat finala”, a spus Eliza Samara, multiplă medaliată europeană, componentă a lotului național de tenis de masă al României.

Dincolo de cucerirea Ligii Campionilor, Eliza Samara are un mare vis atunci când vine vorba despre competiția cluburilor. „Îmi doresc foarte mult să evoluez cu o echipă din România în Liga Campionilor. Ar fi un vis să evoluez acasă în această ligă puternică, plus că m-am săturat de drumuri, avioane, deplasări”, a mai spus constănțeanca pentru sportsnet.ro.

Semifinala s-a jucat în două manșe, în Polonia s-au impus austriecele de la Linz, 3-2 (românca aducând un punct), iar la retur, KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg a câștigat 3-1.

 

Eliza Samara are numai colege asiatice

La clubul polonez unde este legitimată, Eliza are trei colege originare din China și spune că acest lucru echilibrează finala, pentru că și nemțoaicele de la Berlin au în lot o asiatică foarte bună.

„Va fi un meci echilibrat, șansele la trofeu sunt egale. Echipa din Berlin are în componență unele dintre cele mai bune jucătoare din Europa, Nina Mittelham, Xiaona Shan sau Britt Eerland. Noi suntem mai omogene și mai experimentate, iar ca nivel de joc, suntem toate în topul continental. Va fi, cu siguranță, un meci spectaculos”, a mai afirmat Samara, de patru ori prezentă la Jocurile Olimpice.

Finala se va disputa în dublă manșă în luna aprilie, primul meci urmând să aibă loc în Tarnobrzeg, iar returul la Berlin.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide