BREAKING NEWS
  • 23:52 » Bill Gates: Următoarea pandemie va fi mai mortală decât Covid
  • 23:42 » Tăcerea grăiește! Pandemia a luat sfarsit
  • 23:27 » Los Angeles : Marele jaf de tren din 2022
  • 22:30 » Motivul pentru care nu trebuie să încarci telefonul la capacitate maximă
  • 22:27 » SUA sancţionează actuali şi foşti oficiali din Ucraina care au acţionat în interesul serviciului de securitate (FSB) al Rusiei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Astazi: oficialitatile din Târgoviște au testat noile autobuze ale transportului public local târgoviștean! În această dimineață, la ora 05.00, au intrat în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, achiziționat de către Primăria Târgoviște, pe bani europeni!
 
DECLARATIE PRIMAR TARGOVISTE:
” Pentru prima dată, târgoviștenii se pot bucura de mijloace de transport modern, cu nimic mai prejos decăt cele care circulă pe străzile marilor capitale europene!
Continuăm modernizarea transportului public local!
Astăzi, am semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid!
Astfel, încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, vor fi livrate municipiului Târgoviște până la finalul acestui an, acestea urmează a se adăuga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun.
De menționat că cele 28 de autobuz achiziționate anterior vor intra în circulație, în municipiul Târgoviște, mâine dimineață, ora 05.00! …. a declarat primarul Targovistei Cristian STAN pe pagina personala de facebook. ”.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide