TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Astazi: oficialitatile din Târgoviște au testat noile autobuze ale transportului public local târgoviștean! În această dimineață, la ora 05.00, au intrat în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, achiziționat de către Primăria Târgoviște, pe bani europeni!
 
DECLARATIE PRIMAR TARGOVISTE:
” Pentru prima dată, târgoviștenii se pot bucura de mijloace de transport modern, cu nimic mai prejos decăt cele care circulă pe străzile marilor capitale europene!
Continuăm modernizarea transportului public local!
Astăzi, am semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid!
Astfel, încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, vor fi livrate municipiului Târgoviște până la finalul acestui an, acestea urmează a se adăuga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun.
De menționat că cele 28 de autobuz achiziționate anterior vor intra în circulație, în municipiul Târgoviște, mâine dimineață, ora 05.00! …. a declarat primarul Targovistei Cristian STAN pe pagina personala de facebook. ”.

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide