TRENDING
  • 20:10 » Incendiu într-un magazin din județul Dâmbovița.
  • 20:09 » Otrăvite ca să nu mai meargă la şcoală. Coşmarul trăit de elevele din Afganistan după ce talibanii au revenit la putere.
  • 20:04 » Horoscop 7 iunie 2023. Zodiile care trebuie să-și mențină echilibrul emoțional în dragoste.
  • 20:02 » Fetiță de 9 ani, la spital după ce a căzut din maşina condusă de tatăl ei. Copila și-a desprins centura și a deschis ușa autoturismului în mers.
  • 19:50 » Vremea de mâine 7 iunie 2023. Temperaturi între 20 şi 28 de grade Celsius.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Au existat întâlniri intime”. Pique, dat din nou de gol! Ar fi înșelat-o pe Shakira și cu fosta iubită a lui Di Caprio

În această vară, Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au despărțit după ce timp de 12 ani au format unul dintre cele mai celebre cupluri, din cauza relației extraconjugale a fotbalistului cu studenta de 23 de ani Clara Chia Marti, care între timp i-a devenit parteneră.

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu Bar Refaeli: ”Au existat întâlniri intime”

Se pare, însă, că aceasta nu a fost singura infidelitate a lui Pique în relația cu Shakira. În urmă cu 10 ani, jucătorul Barcelonei ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.

Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Au existat și întâlniri intime.

Antipatia reciprocă dintre mine și Pique datează de câțiva ani, am o relație nefericită cu el. Am știut dintotdeauna ce făcea prin Barcelona, pentru că e un oraș mic”, susține fotograful Jordi Martin, citat de Marca.

Sursa: Digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide