BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Austria intră în degringoladă medicală: Număr record de infectări

Austria a înregistrat în ultimele 24 de ore 17 decese şi 5.861 noi contagieri, cel mai ridicat număr de cazuri din data de 26 noiembrie 2020, când numărul total al infecţiilor a fost de 5.526 în plin lockdown, relatează vineri EFE.

Potrivit Ministerului austriac al Sănătăţii, presiunea asupra spitalelor este în creştere în ţară: 1.370 de persoane sunt internate în prezent, mai mult cu 81 faţă de ziua precedentă, dintre care 280 se află la terapie intensivă, cu 15 mai multe faţă de joi, scrie agerpres.ro.

Cu aceste date, incidenţa pe şapte zile a ajuns la 313 de cazuri la 100.000 de locuitori, într-o ţară aflată la coada Europei Occidentale în ce priveşte ritmul vaccinării, cu doar 62 % din populaţie vaccinată cu schema completă, un procent care aproape că nu a variat în ultimele săptămâni.

În faţa acestei situaţii, guvernul austriac a început să aplice măsuri pentru a încerca să controleze creşterea numărului de contagieri.

De la 1 noiembrie se va solicita certificatul verde – vaccinare anti-COVID-19, trecere prin boală sau test negativ recent – în toate birourile în care lucrează mai mult de un angajat.

În regiunea Stiria, cum se aplică deja la Viena din septembrie, se va cere de luna viitoare dovada vaccinării anti-COVID-19, sau trecerea prin boală, pentru a avea acces în localurile nocturne de agrement, sau pentru a participa la evenimente cu peste 500 de persoane.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide