TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Autobuze, microbuze, mașini electrice și nu numai, toate disponibile prin Uber: ce schimbări ți-a pregătit gigantul

Uber a făcut o treabă din ce în ce mai bună în ultimii ani în a-și extinde aria de servicii pe care le pune la dispoziția clienților, iar în 2022, își va continua eforturile pe foarte multe planuri. Ca de obicei, însă, noile servicii nu vor fi disponibile din start la scară largă, în fiecare colț al mapamondului.

La mijlocul acestei săptămâni, oficialii Uber au detaliat o serie de actualizări pentru popularul serviciu de ride-sharing, în încercarea de a se pregăti pentru unul dintre cele mai încărcate sezoane de deplasări și călătorii din ultimii trei ani. Viitoarele particularități ale serviciului au fost explicate în cadrul conferinței Go/Get desfășurată în format virtual.

Printre noutăți, se numără posibilitatea de comanda autobuze sau microbuze, dar și introducerea unui mecanism prin care poți urca intinerariul unei călătorii în aplicație, iar Uber se va ocupa de toate deplasările. Efectuarea unor comenzi vocale este de asemenea pe listă.

Uber, ”o super aplicație”

În China, există conceptul de super-app, iar Line este bun exemplu. Practic, ai o singură aplicație pentru conversații cu prietenii, pentru plăți, pentru comandarea de mâncare sau apelarea unui taxi. O super aplicație centralizează o sumedenie de servicii sub o singură umbrelă, iar Uber încearcă să facă asta în 2022.

În cadrul conferinței Go/Get pe care o poți vedea pe YouTube, oficialii gigantului au explicat introducerea unor opțiuni suplimentare precum posibilitatea de a comanda un autobuz sau o camionetă. Dacă plănuiești o vacanță mai mare, cu multe puncte intermediare, vei putea să o faci prin Uber. Amatorii de asistenți virtuali vor fi cu siguranță încântați de ideea apelării unei mașini la scară fără să navigheze prin aplicația de mobil. Multe dintre particularitățile de mai sus vor fi inițial disponibile doar în SUA, dar extinderea globală nu ar trebui să dureze prea mult.

Tot în efortul de a deveni o super aplicație, în această vară, în Marea Britanie, Uber te va ajuta să-ți cumperi bilete de tren, de autobuz, de avion sau îți va facilita închirierea unei mașini.

sursa: playtech.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide