TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
ELCEN anunță o avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica. CET București Vest a fost indisponibilizată, iar CET Grozăvești nu mai furnizează apă de adaos. Centrala nu poate fi repornită.
O avarie majoră s-a produs marți, în jurul orei 18:00 pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET București Vest, anunță marți ELCEN într-o postare pe Facebook.

Acest lucru a afectat activitatea termocentralei, provocând oprirea echipamentelor aflate în funcțiune în CET București Vest din cauza pierderilor masive de apă din rețeaua de termoficare, se spune în anunț.

O a doua spărtură produsă în această seară pe rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica, în secțiunea deservită de CET Grozăvești, a condus la sistarea livrării apei de adaos din CET Grozăvești și la imposibilitatea punerii în funcțiune a echipamentelor din centrală.
În acest moment, sala turbine din CET Grozăvești este inundată din cauza avariei, punând în pericol motoarele și echipamentele electrice. Se așteaptă remedierea avariilor de către echipele Termoenergetica, astfel încât ELCEN sa poată disponibiliza echipamentele aferente funcționării, e mai precizează în comunicat.
Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide