TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Avatar 2: The Way of Water” continuă să domine box office-ul nord-american şi face parte de acum din clubul exclusiv al filmelor care au depăşit încasări de 2 miliarde de dolari la nivel mondial, potrivit cifrelor anunţate duminică de Exhibitor Relations, transmite News.ro.

Cu 20 milioane de dolari venituri generate în acest weekend în Statele Unite şi în Canada (faţă de 31 de milioane în weekendul trecut), filmul lui James Cameron domină clasamentul pentru a şasea săptămână consecutiv.

Filmul a câştigat aproape 598 de milioane de dolari în America de Nord, iar 1,43 miliarde în restul lumii pentru a depăşi pragul simbolic de 2 miliarde de dolari.

Doar şase filme au atins acest prag în istorie, dintre care trei semnate de cineastul canadian („Avatar”, „Avatar 2” şi „Titanic”). Celelalte filme care au depăşit această cifră sunt: „Avengers: Endgame”, „Star Wars: The Force Awakens” şi „Avengers: Infinity War”.

Continuarea aşteptată a blockbusterului ştiinţifico-fantastic din 2009 se petrece la mai mult de un deceniu de la evenimentele din primul film şi într-un spaţiu acvatic.

Pentru al cincilea weekend în săli, „Puss in Boots: The Last Wish” se plasează pe locul doi cu 11,5 milioane de dolari. În acest film pentru copii din universul „Shrek”, felina se lansează într-o aventură uimitoare pentru a-şi recăpăta cele nouă vieţi.

Pe poziţia a treia (9,8 milioane de dolari) se regăseşte thrillerul „M3GAN”, povestea înfricoşătoare a unei păpuşi-robot concepută la început drept tovarăşa ideală a unei orfane.

„Missing”, de Nick Johnson şi Will Merrick, a debutat pe locul patru cu 9,3 milioane de dolari, înaintea „A Man Called Otto” cu Tom Hanks, care a înregistrat 9 milioane de dolari.

Top 10 este completat de:

6 . „Plane” (5,3 milioane de dolari)

7 . „House Party” (1,7 milioane de dolari)

8 . „That Time I Got Reincarnated as a Slime the Movie: Scarlet Bon” (1,5 milioane de dolari)

9. „The Whale” (1,2 milioane de dolari)

10. „The Black Panther: Wakanda Forever” (1,2 milioane de dolari)

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide