TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat din Australia a fost arestat după ce a înjunghiat o femeie pe aleea unei case, după care i-a spart geamurile maşinii cu un ciocan. Se presupune că cei doi se cunoşteau. Martorii l-au gonit pe bărbat, care a intrat prin efracţie într-o locuinţă unde a provocat alte pagube cu ciocanul.

Femeia se află acum în stare gravă în spital după ce ar fi fost înjunghiată de mai multe ori într-un atac domestic. Poliția a fost chemată la o proprietate din Lake Haven, Australia, sâmbătă, în jurul orei 21:00, în urma unor rapoarte că o femeie a fost rănită.

O femeie de 56 de ani a fost găsită cu multiple răni de cuţit. Martorii au spus poliției că femeia a fost implicată într-o altercație cu un bărbat pe care îl cunoștea în timp ce se afla pe aleea unei case.

Femeia a scăpat după ce vecinii au încercat să oprească presupusul atac, în timp ce bărbatul a fugit după ce i-ar fi spart geamurile mașinii.

Bărbatul de 68 de ani ar fi pătruns într-o casă din apropiere, unde a provocat pagube mari cu un ciocan

Polițiștii l-au arestat pe bărbat și l-au acuzat de o serie de infracțiuni legate de violență în familie. Acuzațiile sale includ tentativă de omor, rănirea sau vătămarea corporală gravă a unei persoane cu intenția de a ucide și pătrunderea prin efracție.

Bărbatului i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune și urmează să se confrunte luni cu Curtea Locală Wyong.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide