TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bărbat arestat în Gorj pentru trafic de droguri de mare risc. Poliţiştii l-au prins cu narcotice în valoare de 600.000 euro

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc după ce a fost prins în flagrant predând către un angajat al unei societăţi de transport internaţional două cutii ce conţineau comprimate în valoare de 600.000 euro, care urmau a fi duse şi comercializate în Norvegia, informează un comunicat al DIICOT.

Potrivit sursei citate, în 2 iunie, inculpatul a fost prins în flagrant de către procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Gorj şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, după ce acesta predase unui angajat al unei societăţi de transport internaţional două cutii din carton în care se aflau mai multe blistere cu comprimate de Rivotril – medicament ce conţine ca substanţă activă Clonazepam (17.470 de bucăţi) şi Ksalol – medicament ce conţine ca substanţă activă Alprazolam (106.065 de bucăţi), bunuri cu o valoare de piaţă de aproximativ 600.000 euro.

Totodată, cu ocazia constatării infracţiunii flagrante au fost identificate şi ridicate sumele de 1.500 euro şi 1.950 lei.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a admis propunerea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Gorj şi a dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului, informează Agerpres.

„Alprazolam şi Clonazepam, substanţe ce se regăsesc în comprimatele de Ksalol şi Rivotril, fac parte din categoria drogurilor de risc, conform Tabelului-Anexă nr. III din Legea nr. 143/ 2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare. În cauză, s-a reţinut faptul că inculpatul a preluat, deţinut şi a transportat drogurile de risc din oraşul Târgu Cărbuneşti în municipiul Târgu Jiu, unde au fost încărcate într-un autocar cu destinaţia Norvegia, în vederea comercializării pe teritoriul acestei ţări”, se arată în comunicatul DIICOT.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide