BREAKING NEWS
  • 15:09 » Topul orașelor lumii: Bucureștiul, în urma Sofiei la calitatea vieții. Timișoara și Cluj, peste Capitală
  • 15:08 » Previziunile lui Bill Gates despre încălzirea globală și schimbările climatice: cine va rezolva problemele, de fapt
  • 15:05 » Viitorul digital al învățământului superior: universitățile au acționat bine în pandemie, dar pentru programe online sustenabile au nevoie de mult mai multe resurse tehnice, educaționale și financiare – raport al Comisiei Europene
  • 15:01 » Banca Transilvania și lecția de istorie: cum ajungi ”finanțatorul principal” al României
  • 14:57 » Ministrul Finanțelor propune modificări ale Codului Fiscal: Firmele care își văd onest de afaceri vor fi sprijinite
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie într-un autobuz din Cluj

Un bărbat care nu purta mască într-un autobuz din Cluj-Napoca și avea tot felul de comentarii în legătură cu vaccinarea împotriva COVID a fost redus la tăcere de o pasageră, care i-a pus mâna la gură și i-a dat două palme.

„Am făcut vaccinul la COVID! Dă-l (…) de vaccin! L-am făcut!” – strigă în autobuz bărbatul fără mască.

Vizibil deranjată de atitudinea bărbatului, femeia s-a apropiat, i-a cerut să tacă, să înceteze, i-a pus mâna la gură, apoi i-a dat câteva palme peste cap.

Imediat după incident, din spatele autobuzului, un alt călător l-a apostrofat pe bărbat.

Femeia a plecat apoi către ieșirea din față a autobuzului, în timp ce bărbatul, oarecum șocat și nedumerit, se uită după ea fără reacție.

Imaginile au fost publicate de stiridecluj.ro, care transmite și un punct de vedere al Poliției din Cluj: bărbatul ar putea fi amendat pentru nepurtarea măștii. „Polițiștii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale față de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020”, a declarat Poliția Cluj.

„În ceea ce privește eventualitatea existenței unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, precizează Poliția Cluj.

Potrivit stiridecluj.ro, se pare că femeia care l-a luat la palme pe bărbat este chiar soția acestuia. Soțul bătut poate depune și el plângere, dacă dorește, spun oamenii legii.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide