TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Povestea lui Tony Garnett, din UK, a făcut înconjurul lumii după ce acesta și-a părăsit soția și s-a cuplat cu o ucraineancă, pe care o primise în casă, pentru a o ajuta. Bărbatul și Sofiia Karkadym s-au despărțit, la un moment dat, însă s-au împăcat în preajma sărbătorilor de iarnă. Cei doi locuiesc împreună, după despărțirea lui Tony de Lorna, mama copiilor lui.

Tony Garnett și-a părăsit soția, pe Lorna, după 10 ani de relație. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce bărbatul și soția lui au decis să o ajute pe Sofiia, o ucraineancă, fugită din calea războiului. Au primit-o în casă, acolo unde cuplul locuia și cu cei doi copii. Apoi, bărbatul și-a părăsit partenera de viață, pentru a fi împreună cu refugiata din Ucraina. S-au despărțit, la un moment dat, însă s-au împăcat în preajma sărbătorilor de iarnă.

Britanicul a fost reținut de autorități

Recent, din casa celor doi se auzeau țipete, așa că vecinii au alertat autoritățile. Astfel, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au intervenit în scandalul dintre Tony și ucraineancă. Bărbatul de 30 de ani a fost reținut până când situația a fost lămurită. Acesta a susținut în fața autorităților că cearta a pornit în momentul când el se juca cu una dintre fiicele lui, fapt care ar fi deranjat-o pe refugiata din Ucraina.

Tony a declarat pentru TheSunMă jucam pe o consolă de jocuri cu fiica mea. Dar Sofiiei nu i-a plăcut ideea, pentru că mi-a spus că vrea să petrec ceva timp cu ea. Apoi a început o mare ceartă despre cine pun pe primul loc în viața mea. Așa că i-am spus “desigur, copiii mei sunt întotdeauna pe primul loc” și atunci a izbucnit o mare ceartă și asta a fost tot. Nu a fost nimic major.

Un vecin a crezut altceva când a auzit țipetele și a sunat la poliție. Tony a continuat: “Următorul lucru pe care îl știu este că opt ofițeri de poliție au intrat în casa mea. Imediat, cătușe la mâini, la secția de poliție și un “nu mai fac nimic”. Tony spune că a fost eliberat fără a fi acuzat de vreo faptă.

sursa: observatornews.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide