BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bărbatul care și-a tăiat fosta concubina cu cuțitul chiar în sala de judecată a fost reținut

Bărbatul care a tăiat o femeie în zona feţei, într-o sală a Judecătoriei Constanţa, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, vineri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventiv. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul a fost reţinut, joi seara, de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

“Acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa. Conform sursei citate, în ziua în curs bărbatul urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Joi, o femeie, de 33 de ani, a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, de către fostul concubin, de 44 de ani, în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă, iar agresorul a fost preluat de poliţişti.

Sursa: Stiripesurse


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide