BREAKING NEWS
  • 17:13 » Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare MAI care au trecut peste ea
  • 17:10 » Franța. Legea certificatului de vaccinare, constituțională. Patronii de baruri au voie să ceară și actul de identitate
  • 17:04 » Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în optimi la Australian Open
  • 16:56 » „Megaberg”, aisbergul uriaș desprins de Antarctica și topit complet în călătoria spre Sud. A eliberat și 1,5 miliarde de tone apă/ zi
  • 16:49 » Cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni. Care sunt zonele vizate
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Bărbatul din Roman a mărturisit de ce și-a înjunghiat soția și gemenele de trei luni

barbat cu catuse

Bărbat cu cătușe. Foto: Guliver/GettyImages

Bărbatul din Roman care sâmbătă și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene în vârstă de nici trei luni și-a recunoscut faptele. El a fost audiat de anchetatori după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații.

Bărbatul a fost audiat după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații și a recunoscut acuzațiile.

El a spus că își amintește când și-a atacat soția, dar a susținut că nu își amintește să își fi atacat fiicele.

El a pus totul pe seama depresiei. A susținut că are o firmă de termopane și că în ultima perioadă această companie nu i-a adus câștig.

Bărbatul este acuzat de omor. El și-a înjunghiat, sâmbătă dimineață, soția și cele două fetițe gemene, în vârstă de nici trei luni. Unul dintre copii a murit.

Agresorul a fost reținut sâmbătă seară pentru 24 de ore și va ajunge duminică la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, fetița de doar două luni și jumătate din Roman înjunghiată de propriul tată a fost operată de medicii din Iași. Agresorul a fost reținut și va fi dus duminică, la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Bebelușul a fost operat la spitalul Sfînta Maria din Iași. Intervenția chirurgicală a durat două ore și jumătate, fetița având zece plăgi înjunghiate, spun medicii.

Ea nu a suferit complicații post operatorii, iar starea ei este stabilă. Este în continuare internată la secția de terapie intensivă, unde este ventilată mecanic. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția ei, având în vedere vârsta mică și gravitatea rănilor suferite.

Sursa: Digi24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide