TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Barcelona și-a fixat bugetul pentru perioada de transferuri din iarnă

Barcelona a avut un început slab de sezon în La Liga și Liga Campionilor. În Catalonia se vorbește deja despre următoarea perioadă de transferuri, când Ronald Koeman ar putea primi ”întăriri”.

Doar că bugetul nu îi va permite Barcelonei să ”viseze” la o campanie spectaculoasă de transferuri, având în vedere problemele financiare ale clubului. S-a vorbit despre posibilitatea ca Erling Haaland să fie adus pe Camp Nou, doar că această variantă pare departe de a se realiza.

Potrivit Transfermarketweb, pentru următoarea perioadă de transferuri, Barcelona are un buget de ”doar” 20 de milioane de euro. Prioritatea conducerii catalane este de a readuce clubul pe linia de plutire, chiar dacă asta înseamnă că, sportiv, rezultatele nu vor fi cele cu care fanii au fost obișnuiți în ultimii ani.

Întrebat despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Barcelona în următoarea perioadă de transferuri, Rafael Yuste, vicepreședintele catalanilor, a răspuns:

”Nu. Președintele și directorul nostru general au spus deja acest lucru și pot doar să repet, mandatul anterior a fost dezastruos. Au cumpărat jucători fără să știe dacă îi pot plăti și tot ce au făcut a fost să crească datoria. În plus, au conceput salariile așa cum le-am găsit”, a spus Yuste, potrivit sursei citate.

Haaland ar avea o clauză în contractul cu Borussia Dortmund potrivit căreia ar fi liber să plece pentru suma de 75 de milioane de euro.

Sursa sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide