BREAKING NEWS
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
  • 0:19 » Clipe de groază pe un drum național Bistrița-Năsăud. Doi tineri au ajuns în spital
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Barna: Cu cât mai mult ne vom vaccina, cu atât mai repede vom avea stadioane pline.

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte al USR PLUS, a declarat, sâmbătă seară, la Ploieşti, unde participă la finala Cupei României la fotbal, că o creştere a numărului de participanţi la evenimente sportive sau culturale depinde de creşterea numărului celor vaccinaţi împotriva noului coronavirus.

“Finala Cupei României- revin spectatorii pe stadion. Cu cât mai mult ne vom vaccina, cu atât mai repede vom avea stadioane pline de spectatori şi cred că acesta e mesajul cel mai important. Doream, ca fiecare iubitor de sport sau de evenimente culturale, să ajungem cât mai repede în situaţia în care să putem organiza astfel de evenimente. Faptul că un număr important de români au decis să se vaccineze a făcut posibil să avem la nivelul Guvernului discuţiile şi deciziile acestea intermediare, pot să le spun, prin care, iată, un anumit număr de spectatori la stadion sau la evenimente culturale pot deja să meargă şi, cu cât mai mulţi români se vor vaccina şi procentul naţional va creşte, cu atât mai mulţi spectatori la evenimente, la concerte, la diverse evenimente culturale şi sportive vor putea să aibă acces. În măsura în care cifrele se vor îmbunătăţi şi numărul celor vaccinaţi va continua să crească, vom putea să vorbim de procente mai mari de spectatori pe stadioane sau la alte evenimente culturale sau la concerte”, a spus Barna la intrarea pe stadionul “Ilie Oană”.

Acesta s-a declarat fanul mişcării, în general, arătând că îşi doreşte ca meciul de finală de Cupă să fie câştigat de Universitatea Craiova.

“Am venit cu bucurie la acest meci de finală de Cupă pentru că stadionul de aici, ‘Ilie Oană’, ascunde o coincidenţă foarte simpatică. Ilie Oană este fotbalistul care a jucat la Şoimii Sibiu, echipa unde, când eram în Sibiu, în şcoală şi liceu, mergeam cu speranţă la vremea aia, şi la Petrolul Ploieşti. Adică e cumva o legătură interesantă între Sibiu şi Ploieşti prin numele purtat de stadion. (…) (Sunt- n.r.) fanul mişcării, în general. Astăzi sper să câştige Craiova”, a mai spus Dan Barna.

Sursa agerpres


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide