TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O sală de clasă de la o şcoală din Bucureşti a fost transformată, din nou, într-un ring de box. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile amuzate ale colegilor. Incidentul ar fi avut loc la şcoala 88 din Capitală. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare, la indicaţiile unui alt coleg care filma întreaga bătaie.

Pe imaginile primite pe Fii Observator putem vedea cum niciunul dintre elevi nu cere ajutorul vreunui profesor, ci doar asistă la spectacolul violent. Scenele crunte s-au întâmplat într-o pauză.

“Treceţi la acţiune, vă rog! Hai, la fapte, nu la vorbe!”, este ceea ce le transmite colegul care filmează întreg incidentul regretabil. Ba mai mult, în momentul în care cineva doreşte să intervină, băiatul îşi îndeamnă colegii să le lase pe fete să se bată în continuare.

Acest eveniment neplăcut, o bătaie între fete în care ceilalți colegi au instigat şi s-au distrat, s-a petrecut ieri la şcoala 88 din București. Sper să se facă public şi să se ia măsuri. Elevele sunt în clasa a VII-a, dar nu erau colege de clasă. Fetele care instigau, cele în negru, sunt de la alte clase. Profesorii ştiu de incident.

Incidentul vine după ce săptămâna trecută mai mulţi elevi de clasa a IX-a s-au bătut pe holurile unui liceu din Mioveni. La un moment dat, unul dintre băieţii implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide