BREAKING NEWS
  • 23:57 » Moldova va achita la timp avansul către Gazprom pentru gazele din ianuarie, asigură Guvernul
  • 23:53 » Proteze PRINTATE 3D. Un proiect PREMIAT al Universității Tehnice din Cluj, în sprijinul persoanelor cu nevoi SPECIALE
  • 23:45 » FOTO: Incendiu cu final TRAGIC într-o localitate din județul Mureș
  • 23:42 » Parlamentari ruşi îi cer lui Putin să recunoască independenţa regiunilor din estul Ucrainei
  • 23:40 » Comisia Europeană va reţine din fondurile alocate Poloniei, în contul amenzii pentru mina de la Turow
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Societatea de Transport Public Timișoara își bate joc de timișoreni în seara de Sfântul Andrei și de Ziua Națională, când, foarte important, Poli Timișoara joacă cu FC Argeș în sferturile Cupei României. Circulația tramvaiului 9 a fost suspendată pe nepusă masă, pentru testarea tramvaiului turcesc Bozankaya.

Anunțul s-a făcut în această după-masă, că de la ora 9, cei care vor aștepta tramvaiul 9 între Dâmbovița și Ciarda Roșie o vor face degeaba. S-a pus informația doar pe Facebook-ul STPT, așa că cine nu a văzut, nu are decât să zacă în frig. ”Testele noului tramvai produs de compania turcească Bozankaya continuă şi în această seară, pe traseul liniei 9. În aceste condiţii, începând cu ora 21:00, tramvaiele de pe linia 9 nu vor mai circula între bulevardul Dâmbovița și Ciarda Roșie. Mijloacele de transport de pe linia 9 vor circula doar între Gara de Nord și bulevardul Dâmbovița, legătura între bulevardul Dâmbovița și Ciarda Roșie urmând să fie realizată cu autobuze, care vor opri pe carosabil, în dreptul stațiilor de tramvai”, anunță STPT azi, la ora 17 (!!!).

Reamintim că sâmbătă, Sorin Grindeanu a venit și a făcut un mare circ cu acordul pentru circulație al tramvaiului produs de turcii de la Bozankaya, un prototip de agregat care nu a mai circulat până acum în țara noastră și are nevoie de omologarea AFER. Tramvaiul e, de altfel, în teste de jumătate de an. Probabil cu presiunea inutilă pusă de ministrul PSD al Transporturilor, viceprimarul Ruben Lațcău și primarul Dominic Fritz au gândit că în minivacanță pot lua decizii pe nepusă masă, fără să le pese că informația nu a ajuns la oameni, care vor îngheța în frig până se vor dumiri că tramvaiul nu vine!

De altfel, pe porțiunea de testare circulă și linia 7 sau 2, despre care STPT nu face nicio mențiune. Reamintim că STPT îl are ca director interimar pe Patriciu Rușeț, care și-a dovedit, cu mișcarea aceasta, competență. Miercuri de la 18,30, cu trei zile înainte de Centenarul clubului, Poli joacă în sferturile Cupei României cu FC Argeș. Dacă vor fi prelungiri, spectatorii care se întorceau acasă cutramvaiul 9 vor trebui să găsească alte soluții. Reamintim că și Fritz, dar și Grindeanu se dădeau mari poliști câdn aveau nevoie electoral de acest lucru!

Sursa timisplus.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide