TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bebeluş de doar 16 săptămâni a fost găsit mort, într-o cutie, în faţa unui spital din londrul Londrei. Descoperirea sumbră a fost făcută de un trecător. Un bebeluş de 16 săptămâni a fost găsit mort în faţa spitalului Barnet din nordul Londrei, luni dimineaţă, în jurul orei 9:00. Poliţia face un apel disperat pentru găsirea mamei, cu scopul de a-i oferi asistenţa necesară.

Cutia ar fi fost abandonată în faţa spitalului de un bărbat

Ofiţerii au fost chemaţi de urgenţă la faţa locului, după ce a fost descoperit bebeluşul de 16 săptămâni, fără viaţă, abandonat într-o cutie, în faţa spitalului.

Poliția crede că cutia a fost lăsată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, purtând haine de culoare închisă. Autorităţile fac un apel public pentru găsirea mamei, potrivit Mirror.

„În acest moment, prioritatea noastră este să ne asigurăm că mama este bine și că primește asistența medicală corespunzătoare. Urmează o perioadă traumatizantă pentru ea și dorim să ia legătura fie cu noi, fie cu medicul ei local, fie cu un spital. Credem că cutia a fost lăsată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, care purta haine de culoare închisă. De asemenea, l-aș încuraja să se prezinte la secţie pentru a ne putea ajuta cu informaţii”, a declarat inspectorul detectiv Matt Coad.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide