BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Berlusconi a pus ochii pe Ianis Stoica » Ar fi parte din nașterea unui proiect îndrăzneț din Italia

Ianis Stoica (18 ani), atacantul celor de la FCSB, a intrat în atenția celor de la Monza, divizionară secundă din Italia, controlată de Silvio Berlusconi.

Ianis Stoica (18 ani), atacantul celor de la FCSB, a intrat în atenția celor de la Monza, divizionară secundă din Italia, controlată de Silvio Berlusconi (85 de ani). 

Ianis Stoica este cel mai curtat fotbalist din Liga 1 în acest moment. Preasa din Anglia scrie ca Arsenal s-a interesat de serviciile lui, iar acum a intrat și în atenția unui club interesant din Italia.

Monza este clubul condus de Silvio Berlusconi în Serie B, formație care atacă promovarea în actuala stagiune, cu un buget net superior tuturor adversarelor.

Avertisment pentru Ianis Stoica: „Acum nu va juca la prima echipă a lui Arsenal!”
FCSB
Avertisment pentru Ianis Stoica: „Acum nu va juca la prima echipă a lui Arsenal!”

Ianis Stoica, în atenția lui Silvio Berlusconi

Monza nu concepe ratarea promovării în Serie A. În același timp, vrea să construiască o echipă care să lupte pentru cupele europene în viitor, iar Ianis Stoica s-ar număra printre pilonii proiectului, informează Tuttomercato.

După 13 etape scurse din actuala stagiune, Monza ocupă poziția a 8-a în Serie B, una care ar asigura prezența în play-off. Distanța până la cele două locuri direct promovabile este mică, doar 4 puncte.

29 de trofeea câștigat AC Milan în perioada în care a fost condusă de Silvio Berlusconi

Ianis Stoica, motiv de discordie între Anamaria Prodan și familia Becali

Ianis Stoica vrea să rupă contractul cu impresara Anamaria Prodan (48 de ani) și să meargă spre tabăra lui Giovanni Becali (69 de ani). Conform surselor GSP, fotbalistul a trimis deja notificare catre agent pentru incetarea contractului de reprezentare.

Pentru acești mari impresari care dau târcoale, contractul lui Ianis este înscris la Federația din Anglia. Dacă sunt atât de inteligenți să-l scoată din acest contract, foarte bine. Ianis, dacă are atât de mulți bani, poate să plătească doi manageri, cinci, treaba lui. Știți vorba aia, a fugit puiul cu ața, nu mai stăm să pupăm pe frunte pe nimeni. Eu lucrez pentru jucătorii mei, vor să rămână, bine, nu vor să rămână plătesc.
– Anamaria Prodan, potrivit AS

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide