TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Betonieră răsturnată într-o localitate din Dâmbovița. O persoană încarcerată

O persoană a rămas încarcerată după ce o betonieră s-a răsturnat. Evenimentul s-a produs într-o localitate din Dâmbovița.

Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii au  intervenit în cazul unei persoane surprinsă de o betonieră răsturnată în comuna Hulubești, sat Butoiu de Sus.

Au ajuns echipajele de la Detașamentul Găești la locul evenimentului și au găsit o persoană încarcerată care este este conștientă. Se acționează pentru scoaterea persoanei.

Conform sursei citate, la fața locului au acționat echipaje de pompieri de la Detașamentul Găești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. iar Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de descarcerare grea și SAJ Dâmbovița cu un echipaj.

Sursa: Romania24

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide